Bd. Regina Maria nr. 35, sector 4, Bucuresti
021.314.44.85

Despre noi

Societatea noastră, condusă de Dr. Abraham Pavel este una dintre societățile românești de avocatură ce a avut un impact important în piața de profil, care de-a lungul timpului, prin atragerea de avocați colaboratori și parteneri, a oferit clienților săi servicii juridice de înaltă calitate constând în consultanță – prin propunerea soluțiilor optime în vederea preîntâmpinării litigiilor viitoare ale societăților cliente, asistență juridică la negocierea și încheierea actelor semnate de clienții noștri și reprezentarea la instanțele judecătorești.

Am reușit să perfecționăm gandirea juridică – strategiile – și să tratăm cu profesionalism toate cauzele, indiferent de ramurile dreptului: penal, civil, comercial, familiei sau al dreptului muncii, într-un mod eficient, pragmatic și ținând cont de deontologia profesiei noastre, astfel încât societățile comerciale să beneficieze din partea noastră de consiliere comercială și economică pentru preîntâmpinarea litigiilor și reprezentare în fața instanțelor judecătorești de cel mai înalt nivel profesional.

Societatea de avocați, condusă de Dr. Abraham Pavel urmărește ca prin profesionalismul și calitățile deosebite ale avocaților săi, să contribuie la succesul clienților în litigiile existente și să le preîntâmpine pe cele viitoare.

Pentru atingerea obiectivelor sale, societatea de avocați colaborează cu 6 avocați definitivi, a căror specializare acoperă principalele ramuri de drept, precum și cu experți evaluatori, experți tehnici și contabili.

Pentru că apreciem calitatea, profesionalismul și exercitarea profesiei de avocat la cele mai înalte standarde, căutăm în fiecare zi tactici de autodepășire a propriilor performanțe, astfel încât tot ce suntem azi să fie mai mult decât ce am fost ieri.

Dată fiind notorietatea societății de avocatură și complexitatea dosarelor in care acordăm asistență juridică și reprezentare, beneficiem de posibilitatea de a oferi clienților noștri inclusiv servici juridice care presupun studierea documentelor clasificate . În acest sens domnii avocați, Dr. Pavel Abraham și Daniel Manolache, au emise autorizații de acces la informații naționale clasificate (ORNISS).

testimonial-team

Vital impendere vero.

Dedicate your life to the truth. – Juvenal, Roman satiric poet.

testimonial-team

Festinatio justitiae est noverca infortunii.

The hurrying of justice is the stepmother of misfortune.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână